Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI
Site-ul bijuteriaelena.ro este detinut si administrat de SC FISTEM GRUP SRL , avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 23182700, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J38/146/2008, cu sediul in STR. FLORILOR 28 C, Firesti, Jud. Valcea, Romania. Tel.:  0748028970; E-mail: fistemgrup@yahoo.com.
Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul bijuteriaelena.ro.
Cumparator - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
Vanzator – SC FISTEM GRUP SRL
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.


2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului bijuteriaelena.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietateaSC FISTEM GRUP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC FISTEM GRUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Utilizarea pe bijuteriaelena.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. bijuteriaelena.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuit pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.


3. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.


4.LIVRAREA

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat catre Cumparator.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
 Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.
Livrarea este GRATUITA pentru TOATE orasele din aria de acoperire Fan Courier pentru comenzi mai mari de 250 Lei.
 In cazul comenzilor mai mici sau egale cu 250 RON, costul transportului este 18 Lei.


5. FACTURARE – PLATA
Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului bijuteriaelena.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare
Pentru comenzile sub 100 ron se poate percepe plata comenzii in avans
Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.


6. REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI
Utilizatorii site-ului bijuteriaelena.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu bijuteriaelena.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. bijuteriaelena.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.


7. POLITICA DE RETURNARE
Daca nu sunteti multumiti de calitatea produselor cumparate, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit, nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi)
Costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.